Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен заяви, че звездата на тима Лионел Меси допринася много повече на терена освен головете, които бележи. Аржентинецът се нуждае от още само две попадения, за да достигне общо 700 в кариерата си за клуба и националния отбор. През уикенда той обеляза гол и даде две асистенции при завърщането на Ла Лига, а "каталунците" разбиха Майорка с 4:0 като гост.

"Лео е добре. Не трябва само да гледате головете, които бележи, а и асистенциите, които прави. Това ни дава голяма предимство", заяви Сетиен.

"Това е невероятно число. Той ще стигне 700 гола и затова е най-добрия в света", сподели още специалистът.     

Сетиен коментира дали ще пусне Луис Суарес титуляр срещу Леганес. 

"Не съм решил още за Луис Суарес, трябва да говоря с него. Трябва да сме внимателни след такива контузии, за да не се появат отново. Той може да почива и да го пусна в игра по-късно в срещата. За радост имаме доста играчи".
"Гризман е страхотен футболист, ние ще продължаваме да разчитаве на него. Той ще играе ключова роля, защото е важен за тима, но имаме и други играчи, които трябва да използваме. Трябва да се адаптираме към ситуацията без фенове по стадиона. Футболът губи есензията си от празните трубини. Надявам се това да не ни повлияе", каза още Сетиен.