Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос говори пред Movistar за тренировките по време на коронавируса. Испанският национал сподели, че Кралския клуб се завръща към заниманията от днес.

„Добре съм. Чувстваме се късметлии и не можем да се оплачем. Опитваме се да се наслждаваме на други неща. Не знаем много за вируса. Знаем протокола и ще тренираме на малки групи определени от треньора Зинедин Зидан. Толкова е сериозна ситуацията, че трябва да мислим непрекъснато за здравето. Мисля, че трябва да се опитаме да се върнем на терена. Много съм развълнуван и искам да се състезавам. Искам Ла Лига да завърши, както и Шампионската лига да се доиграе. Важното е, че вирусът не се завръща. Футболът е второстепенен, но с нетърпение очаквам скоро отново да стъпя на „Бернабеу“, заяви Рамос.

„Къде да се играе ли? Гласувам за най-безопасното. Но аз предпочитам да играем на нашия стадион. Трябва да спазваме разпоредбите. Неща, които до сега не сме спазвали. Ще се опитаме да играем нормално и да се възползваме от факта, че ако футболът служи като разсейване, ще е добре за нас“, каза капитанът на Реал Мадрид.