Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони коментира крушението на Барселона в Шампионската лига и ситуацията около голямата звезда на каталунците и „гаучосите“ – Лионел Меси, който понесе критики. Според Скалони петкратният носител на „Златната топка“, както и всички в редиците на шампиона на Испания трябва да преживеят максимално бързо поражението, тъй като им предстои финал за Купата на Краля.

Алба: Меси е най-големият!

„Гледах мача като треньор и имах повод за анализи. Ливърпул знаеше, че има само един шанс – да се раздаде на сто процента. Беше тежък мач, който за жалост на каталунците загубиха. Всичко е много прясно за всички в Барса и Меси, но те трябва да се изправят бързо, защото имат финал за Купата в Испания“, каза специалистът.

„Не казвам, че Ливърпул направи мача на живота си. В първия двубой мърсисайдци загубиха с 0:3, но това не показва реалността. Остана усещане, че ако Барса бе успокоил ритъма, щеше да приключи всичко. Ливърпул обаче наложи адско темпо. Не спря да тича 90 минути и победи“, обясни аржентинецът.

Клоп защити Меси: Загубата не значи, че той не е най-добрият