Младата звезда на Реал Мадрид, Ендрик, направи голяма крачка в личния си живот, като сключи брак със своята половинка Габриели Миранда. Двамата споделиха радостната новина в социалните мрежи, където Габриели публикува цитат от Евангелието на Матей: „Така че те не са вече двама, а една плът. И така, онова, което Бог е съчетал, човек да не го разлъчва“ (Матей 19:6), подчертавайки духовното значение на техния съюз.

Ендрик, който преди по-малко от два месеца навърши 18 години, вече започна да прави впечатление в испанската Ла Лига, където дебютира за Реал Мадрид. За своите 29 игрови минути в първенството младият бразилски нападател успя да отбележи един гол, показвайки потенциала си на голмайстор.

Подписът му с „Кралския клуб“ привлече вниманието на футболната общност, а сега и бракът му с Габриели затвърди, че Ендрик се развива не само професионално, но и в личния си живот. Талантливият футболист продължава да бъде една от големите надежди на бразилския и европейския футбол, а успехите на терена и извън него тепърва предстоят.