Краят на сезона в Англия ще означава и край на една легенда. Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни ще бъде продаден през лятото, за да отвори място за новата звезда в атаката на "червените дяволи". 

Според вестник "Индипендънт", ветеранът ще е един от тримата продадени, за да се финансира сделката по привличането на Антоан Гризман от Атлетико Мадрид. Клаузата за откупуването на французина е 100 млн. евро. 

Той така или иначе ще заеме мястото на Рууни в състава, така че мениджърът Жозе Моуриньо ще продаде 31-годишния нападател хем за да отвори място за наследника му, хем да осигури част от средствата. 

Останалите двама, които ще бъдат продадени през лятото и парите от тях ще отидат за Гризман, са Маруан Фелайни и Ашли Йънг. С тези транзакции се очаква да се осигурят поне половината от необходимите 100 млн. евро. 

Иначе самият френски нападател вече се е договорил за личните си условия на "Олд Трафорд". Освен това, сънародникът му Пол Погба не спирал да го увещава да се съберат заедно на "Театъра на мечтите", твърди още "Индипендънт",