Сагата около бъдещето на Кристиано Роналдо и свързано ли е то с Реал Мадрид продължава да вълнува всички в Испания, а и не само там. Затова студеното мълчание на португалската звезда по темата предизвиква все по-голяма изнервеност сред фенове, ръководители и дори съотборници на CR7. 

AS "разчете" знаците на Гарет Бейл: Роналдо напуска 50/50

Според вестник "А Бола", предстои важна среща между Роналдо и президента Флорентино Перес, след която трябва д астане ясно всичко. Но надеждите в Мадрид бяха от устата на футболиста да излезе поне някакъв знак, който да даде насока какво ще се случи. Такъв обаче упорито липсва. 

CR7 поставил 3 изисквания, за да остане в Реал?

Роналдо се завърна в Испания преди няколко дни и мнозина очакваха първата му работа да бъде да се срещне с босовете на клуба. Той обаче се отдаде на семейството си и двете си новородени деца. От клуба обявиха само, че уважават желанието на играча да прекара малкото си почивни дни с най-близките си. 

Роналдо обявява бъдещето си

Още през юни Перес обяви, че очаква Роналдо да остане на "Сантяго Бернабеу". Положителни знаци в тази посока са затихналите трансферни спекулации за бъдещето му. Но в крайна сметка трябва да се отбележи, че не повече от един или два клуба по света са способни да отмъкнат португалеца, ако въобще Реал се навие да го продава за по-малко от 1 млрд. евро, каквато е клаузата за освобождаването му.