Роналдо избра върху кого да хвърли вината в делото

Кристиано Роналдо вече е избрал стратегията си по делото за данъчни измами, за което е обвиняем. Според португалското издание "Експресо", той ще обвини съветниците си за цялата каша, забъркана около него. 

Неочакван кандидат изкушава Роналдо с луди пари и правна защита

Той е обвинен, че е укрил 14.7 млн. евро данъци от испанската хазна в периода 2011-2014 г. И защитата му ще пледира, че той е нямал никаква вина за случилото се, а виновни за огромния гаф са хората от обкръжението му. 

Има цена за Роналдо, и тя не е 1 милиард

Основната задача на юридическия екип на Роналдо е да докаже, че и да има нередности в този случай, те не са били умишлено допуснати от футболиста. Другата цел ще е всичко да приключи възможно най-бързо, независимо от цената. 

Кристиано: Тръгвам си, няма връщане назад

Дори и да бъде трансфериран в друг отбор, каквото е желанието на звездата на Реал Мадрид, той няма да може да избяга от правосъдието в Испания и затова целта му ще е делото да приключи бързо, по възможност със споразумение с обвинителите. 

Свързани материали

  • Петте причини зад желанието на Роналдо да се махне от Реал Петте причини зад желанието на Роналдо да се махне от Реал
  • Кои са опциите на Реал за заместник на Роналдо? Кои са опциите на Реал за заместник на Роналдо?
  • Екс-президент към Реал: Откажете се от Роналдо, всичко е свършено Екс-президент към Реал: Откажете се от Роналдо, всичко е свършено
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Реал Мадрид Кристиано Роналдо Испания

Испания