Какви са целите пред човек, който е постигнал всичко във футбола? Такъв определено е Кристиано Роналдо, а ако сте се чудили какво още иска да постигне, той сам даде отговор на това в интервю пред вестник "Екип". 

Мини-ми: Кристиано младши вече е модел като татко си

Наскоро звездата на Реал Мадрид се сдоби с четвъртото си дете, колкото и Златни топки е спечелил. Е, той иска по още един хеттрик и от двете. 

Половинката на Роналдо с трогателно послание

"Много съм щастлив да съм обграден от толкова много деца, чувството е невероятно. Обожавам всичките си деца. Ще ви кажа едно: Искам да имам 7 деца, както и да спечеля 7 Златни топки. Докато играя, ще искам да спечеля всичко, за което съм на терена. Сега целта ми е петата Златна топка."

El Chiringuito TV: Роналдо пак иска да си ходи от Реал

"И все пак, миналият сезон беше невероятен, спечелихме титлата, Шампионската лига, станах голмайстор... И да спечеля Златната топка сега, ще е чудесно, но дори да не стане, ще си остана същият човек", заяви португалецът. 

Хиляди честитки за Кристиано

От началото на сезона обаче головете му сякаш пресъхнаха, поне в Примера дивисион. Той беше подложен на доста критики и призна, че се е вслушал в тях, но не ги приема за основателни. 

"Не се притеснявам от това. Хората ме имат за някаква машина, която вкарва, без да отчитат, че участвам и в други фази на играта. Да, запознат съм с критиките, но не ги приемам. Вината да не вкарвам е изцяло моя, но по-малкото голове не са заради по-малко работа или тренировки. Напротив, продължавам да се влагам напълно."

"Точно затова не съм притеснен и знам, че нещата ще се променят. Спокоен съм напълно, случвало се е и друг път да започна сезона по такъв начин. Най-интересно е, че като не вкарвам, после майка ми, сестра ми, синът ми, всички ме питат дали ми има нещо и всичко ли е наред. А аз съм си спокоен", заяви Роналдо.