Легендата на Барселона - Ривалдо, коментира бъдещето на мегазвездата на "каталунците" - Лионел Меси. През последните дни отново се появиха информации, че аржентинецът няма да поднови договора си с испанския гранд и ще си тръгне от "Камп Ноу" догодина.

"Щом Меси иска да напусне, значи нещо в съблекалнята на Барса не е наред. Може би му е писнало от всичките проблеми в клуба през последните месеци", заяви Ривалдо. 

"Когато договорът му изтече, ще бъде на 34, но мисля, че с неговата класа спокойно ще може да продължи да играе в Ла Лига. Би било тъжно да видим раздялата му с Барселона, надявам се това да не се случи."

"Все пак той има право да напусне, ако реши. За него би било перфектно да се събере с Пеп Гуардиола, с когото работиха толкова добре в Барса."

"Колкото до Ювентус, предполагам, че някои агенти вече мечтаят да съберат в един отбор Меси и Кристиано Роналдо. Ако това се случи, ще стане световен бум. Юве бързо би си върнал инвестираните пари, а подобен тандем би влязъл в историята. Двамата най-добри футболисти за последните 10 години да играят заедно... Това би било грандиозно", смята световният шампион от 2002 година.