Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап беше гост в подкаст предаването на „Sky Sports News“, в което сподели интересни ситуации около аса на Реал Мадрид Гарет Бейл. Той също така говори за времето си на „Уайт Харт Лейн“ между 2008 и 2012 г. и по-конкретно за двама играчи, които са играли под негово ръководство - Гарет Бейл и Лука Модрич.

Той разкри доста любопитна случка, когато бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън е посъветвал Реднап да сложи Бейл на резервната скамейка.

„Той игра в 24 мача, без да е постигнал победа. Сър Алекс Фъргюсън дойде и ми каза: „Не бих го пуснал да играе Хари, той не носи късмет“, заяви Реднап, който обаче е отговорил на шотландеца, че вярва в класата на уелсеца.

"Мисля, че той ще бъде топ играч“, му отговорих аз", сподели още 73-годишният англичанин.

„Чувах слухове, че съм щял да ги давам под наем (Модрич и Бейл), но никога, дори и след милион години нямаше да дам Гарет Бейл. Ако бе останал в защита, той вероятно би бил най-добрият ляв бек в света, но просто мислех, че ще извлечем повече от него в предни позиции. Лука Модрич играеше ляво крило, аз го накарах да застане в центъра, където никога не бе играл за Тотнъм дотогава. Изведнъж те продължиха развитието си и станаха невероятни играчи за мен“, каза още Реднап.