Ръководството на Реал Мадрид обмисля мащабна промяна през летния трансферен прозорец. Според "Daily Mail" мадридчани са готови да пуснат бомбата, която ще взриви няколко гранда от Висшата лига. "Кралския клуб" смята да пръсне 500 милиона паунда, за да възобнови отново шампионския си статут и да излезе от невижданата криза, в която се намира в момента.

Реал официално поднови интереса към Де Хеа

Британското издание допълва, че "белите" планират да размажат световния трансферен рекорд, който в момента се държи от Неймар и Пари Сен Жермен. Реал проявява нескрит интерес към звездата на Челси Еден Азар и шефовете са готови да платят шокиращите 200 милиона паунда за футболиста. Също така те ще опитат да вземат вратаря на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа за 100 милиона паунда и голмайстора на Тотнъм Хари Кейн за още 200 милиона паунда.

ПСЖ взима в комплект Зизу и Роналдо?

Освен футболистите обаче "лос меренгес" ще сменят и треньора си. Настоящият наставник на тима Зинедин Зидан би могъл да изхвърчи още преди края на сезона, при евентуален провал на осминафиналните мачове от Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен. На негово място ръководството гласи мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино. 

Реал отмъква две от най-големите звезди на Челси?

Реал буквално има намерението да обере голяма част от блясъка на английското първенство само и само, за да се добере до някоя или няколко титли през следващия сезон. "Белите" вече се простиха с цели две титли, като в момента са на цели 19 точки от лидера в Ла Лига Барселона, а преди няколко дни шокиращо отпаднаха от надпреварата за Купата на Краля след загуба с 1:2 от Леганес.

На практика мадридчани все още имат шансове за третата поредна титла от Шампионската лига. Както стана ясно обаче, там на пътя им стои не кой да е а френския новосформиран гигант ПСЖ.