Добри новини за наставника на Реал Мадрид Сантиаго Солари в навечерието на Световното клубно първенство. Той ще може да разчита на практика на пълен състав за битките в Дубай във втората половина на този месец. 

Под най-голяма въпросителна бяха защитникът Начо Фернандес и дефанзивният халф Каземиро. Дуото пострада в двубоя със Селта на 11 ноември и тогава очакванията бяха да не играят повече до края на тази година. Но те изненадаха всички. 

И докато за Начо това беше по-очаквано да се случи, то Каземиро изуми със скоростното си възстанвояване. Бранителят страдаше от разтегнати кръстни връзки в коляното и не трябваше да се появи на терена преди средата на януари. Той обаче е почти 100% възстановен и ще е на линия до 19 декември, когато започва участието на Реал. 

Начо пък имаше изкълчен глезен и по първоначален план му трябваше малко повече от месец, за да е отново във форма, но и той е изпреварил графика. Иско, Гарет Бейл и Серхио Регилон също се очаква да са на линия, така че Солари ще разполага с цялата мощ на състава си.