Ръководството на Реал Мадрид смята да увеличи заплатата на Кристиано Роналдо отново, пишат британските медии. Според “The Sun” мадридчани са готови да осигурят на португалската си мегазвезда сумата от 600 хиляди паунда на седмица.

Операция "Роналдо до пенсия" почват в Реал

Целта на “белите” е да предложат всички необходими условия на Роналдо , за да успеят да го склонят да остане на “Сантиаго Бернабеу” до края на своята кариера.

Парите, които ще получава нападателят ще се доближават до тези, които взимат Лионел Меси и Неймар. Аржентинецът получава по 560 хиляди паунда на седмица. Бившият му съотборник в каталунския гранд обаче го задминава зловещо с космическите 769 хиляди паунда на седмица в ПСЖ. 

Седемте предизвикателства пред Роналдо за 2018-а

Преди по-малко от 14 месеца португалецът се обвърза с "белите" до 2021 г. От тогава обаче много неща се промениха във футбола, а и в кариерата на самия играч, така че се налага предоговаряне на параметрите по контракта му. 

Когато подписа срещу 24 млн. евро на сезон нетна заплата, Роналдо беше най-скъпоплатеният играч в света за момента. Сега не попада дори в топ 5.