Отборът на Реал Мадрид намери нестандартен и елегантен начин да подкрепи голямата си звезда Кристиано Роналдо. Португалецът бе освиркан от феновете на тима по време на шампионатния мач с Реал Сосиедад (3:0), а след неприятния епизод асистира за първото попадение и бе точен за 2:0. Клубът прояви фин подход, като подкрепи играча си в този неприятен момент.

„Кралете“ не пуснаха официална позиция, нито пък имаше изявление на говорителя на тима. Те използваха профила си в една от социалните мрежи, където публикуваха снимка на носителя на „Златната топка“ придружена с текст: „Най-добрият футболист в света“.

 

7️⃣🌍☝️ THE BEST PLAYER IN THE WORLD.

A photo posted by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Припомняме, че след като бе освиркан от част от „белите“ запалянковци, Роналдо направи гримаса и отправи реплика. В Испания се наеха да разчетат думите на Роналдо, а As публикува материал, в който се твърди, че „седмицата“ на тима от „Бернабеу“ е казал: „Кучи синове! Вървете на майната си“.

 

Keeping the balance 👌

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Същевременно Роналдо демонстрира спокойствие след случилото се през уикенда. Играчът сподели свое фото от фитнеса в социалните мрежи и написа под него: „Запазвам равновесие“.