Европейският шампион Реал Мадрид се прибра в Испания след успешно турне в Съединените щати. Днес по обяд тимът на Карло Анчелоти кацна след около 8-часов полет от Шарлът. В последния си мач на американска земя, отборът победи Челси с 2:1.

Въпреки дългото пътуване, футболистите на Реал Мадрид няма да получат веднага почивка. Още тази вечер те ще тренират на базата си, за да се подготвят за предстоящите важни мачове. Главната цел е подготовката за мача за Суперкупата на Европа, който ще се състои след седмица, на 14 август, срещу Аталанта във Варшава.

След срещата за Суперкупата, Реал Мадрид ще стартира новия сезон в Ла Лига с гостуване на Майорка четири дни по-късно. Очакванията са високи, тъй като отборът ще се стреми да защити титлата си в испанския шампионат и да продължи успешния си поход в Европа.

Турнето в САЩ предостави на отбора възможността да изпробва нови тактики и да провери формата на своите играчи преди началото на новия сезон. Победата над Челси е добър знак за Анчелоти и неговите футболисти, които се стремят към успешен старт на новата кампания.