Реал Мадрид е готов да излее купища богатства, за да реновира из основи своя отбор през лятото. Според "AS" "белите" ще похарчат около 540 млн. евро за играчи като Пол Погба, Еден Азар, Кристиан Ериксен, Танги Ндомбеле и Лука Йович.

Тимът вече се раздели с крупните 50 млн. евро за бранителя на Порто Едер Милитао (21 г.), който ще облече екипа на Реал през лятото.

Две от най-горещите имена, свързвани с трансфер в тима, са звездите на Манчестър Юнайтед и Челси - Погба и Азар. Според информациите в британските медии Юнайтед би пуснал французина срещу 150 млн. евро, а Челси белгиеца - срещу 112 млн. евро, въпреки че неговият договор приключва през 2020 г.

При Ериксен ситуацията е много подобна. Ако от Реал искат трансфер, тогава не само ще трябва да се борят с претенциозния президент на "шпорите" Даниел Леви, но определено ще трябва и да плащат на едро. Очаква се една евентуална сделка да е в рамките на 100 млн. евро, въпреки че от Мадрид търсят занижаване на цената до 85 млн. евро.

За младия Ндомбеле Лион иска 80 млн. евро, докато Лука Йович би струвал около 60 млн. евро. Общата сума на всички тези играчи е около 487 млн. евро. 540 млн. евро те стават с 50-те за Милитао.