Продължават скандалните разкрития на вестник „El Confidencial“ с изказвания на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Сега наяве излезе запис с много остри нападки към един от първите привлечени в „Галактико“ Луиш Фиго, който през лятото на 2000-ата година замени Барселона с „лос бланкос“ и се превърна в една от най-критикуваните към онзи момент в световни футбол.

Испанското издание пояснява, че записа с изказването на Перес е от септември 2006-а година, когато той вече е напуснал в посока Интер.

 „Фиго е човекът, който п****а съблекалнята. Той е едно к****е, точно като Раул. Тези двамата бяха гнилите ябълки - Раул и Фиго“, заявява Перес.

Следва ново крайно изказване и по адрес на друга ембелематична фигура - Гути, който е определен като идиот.

„Той е овца, най-лошият си враг. Нека го наемат „Cadena Ser“ (радио), ако искат да наемат един идиот. Той е идиот. И „Cadena COUP“ също, ще оставя да виси, но няма да го пусна“, гласят думите на Перес.

Както е известно, в последните дни бяха разпространени изключително остри и обидни коментари по повод Раул, Икер Касийяс, Кристиано Роналдо, Жозе Моуриньо и други.