Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че той и неговите съотборници уважават Барселона, дори ако не направят шпалир.

„Не може да сме доволни, защото създадохме много положения, а не успяхме да победим. Все пак мисля, че вървим в правилната посока“, сподели Рамос.

„Кейлор и Облак са страхотни вратари. Кейлор също направи две страхотни спасявания, не само Облак. Не знам дали Атлетико имаше късмет. Ние определено бяхме по-добрия отбор. В крайна сметка мачът завърши без победител“, добави капитанът на Реал Мадрид.

„Трябва да има уважение между отборите. Ние уважаваме Барселона, дори да не направим шпалир. Не мисля, че Барселона се интересува от това дали ще им направим шпалир. Най-важното е, че ние ги уважаваме, дори да не направим шпалир“, продължи защитникът.

„Няма да е провал, ако не успеем да спечелим нито един трофей до края на сезона, но със сигурност ще бъде огромно разочарование.“

„Първо трябва да отстраним Ювентус и да се класираме за полуфиналите. Няма да ни е лесно. Съжалявам много, че няма да взема участие в срещата. Защо не, на финала да не играем срещу Барселона? Ще бъде много хубаво, защото никога до този момент не се е случвало“, каза още Серхио Рамос.

Кристиано вкара гол №500 в дербито на Мадрид в Ла Лига

Реал и Атлетико играха за Барселона