Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че Жозе Моуриньо не е променил неговата кариера, а е само част от нея.

„За мен е огромна чест, че нося капитанската лента на Реал Мадрид. За мен това е привилегия. Сега ни предстои нова среща с историята, защото ние сме тук, за да станем шампиони на Европа. Искаме да прибавим още един трофей към нашата история.

Кристиано е много важен футболист за нашия отбор. За нас е от огромно значение, че той пътува с нас. Останалото са лични теми, за които аз не предпочитам да говоря.

Гарет Бейл е наш футболист и това ни радва. Всеки един футболист сам решава бъдещето си. Август е дълъг месец, но Гарет е с нас и ние сме спокойни. Той е феноменален футболист“, коментира Рамос.

„Всеки един треньор е различен. Не е нито по-добър, нито по-лош. Зизу разбира добре съблекалнята. Той е играл за Реал Мадрид и в това отношение има огромно предимство. В същото време Моуриньо има опит, който Зидан все още няма. И двамата са много големи треньори. Аз се радвам, че сега имам възможност да работя със Зидан“, добави защитникът.

„Познаваме много добре Манчестър Юнайтед. Очаквам един много здрав мач от тактическо отношение. Малките неща в мача ще имат най-голямо значение за неговия развой“, продължи капитанът на Реал Мадрид.

„Не мисля, че Моуриньо е променил моята кариера. Той е още един треньор от моята професионална кариера“, каза още Серхио Рамос.