Защитникът на Севиля Серхио Рамос изрази вълнението си от завръщането си на “Сантиаго Бернабеу”, където в неделя ще се изправи срещу Реал Мадрид. Той е сред легендите именно на “лос бланкос”, заради което ветеранът обеща да не се радва при свой гол в предстоящия мач.

“Ще се чувствам като у дома си, защото прекарах много години там с най-важните моменти от моята кариера, като имам прекрасни спомени от феновете и моите съотборници. Това ще бъде уникален и емоционален момент. Реал Мадрид всяка година е фаворит за спечелването на всички турнири. Отборът преминава през добър период, лидер е и има играчи от изключително качество.

Много добре познаваме терена, на който ще играем, и ще се опитаме да направим добър мач. Имам голямо уважение към привържениците и целия Реал Мадрид. Така че, ако вкарам гол, няма да го отпразнувам. И все пак, ако имам късмета да се разпиша и това попадение ни донесе победа, аз ще се радвам, защото тези три точки биха ни се отразили много добре”, сподели пред DAZN Рамос, който има 671 мача със 101 гола за 16 години в Реал Мадрид.