Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, отново беше изгоенен с червен картон. Това се случи по време на мача срещу Атлетико Мадрид в неделя вечер, спечелен от шампионите с 3:0 като гости.

Макар играта на каталунците да вървеше и те да водеха в резултата с 1:0, треньорът се скара както с главния арбитър Хосе Мария Санчес Мартинес, така и с четвъртия Хуан Антонио Кампос Салинас.

След като специалистът получава първия си жълт картон, той се обръща към Кампос Салинас и явно му казва нещо. Тогава четвъртият съдия сигнализира главния с думите: “Покажи му, покажи му втори картон и го изгони”, отбелязва “Мундо Депортиво”.

На това Шави контрира към Санчес Мартинес с “Не, не, не съм казал нищо”. После той се обръща към четвъртия с думите: “Какво съм ти казал, какво съм ти казал?”.

За Шави това е втори червен картон през сезона, като първият беше в първия кръг в мача срещу Хетафе. Общо като наставник на Барселона пък той има вече 24 жълти картoна. Като футболист на каталунците той получи 88 жълти картона в 828 двубоя