Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо загатна, че звездата на отбора Антоан Гризман наистина може да напусне след края на сезона. В интервю за вестник „AS“, за първи път шефът на „дюшекчиите“ омекоти речта и своята позиция.

„За нас е важно да спечелим трофея от Лига Европа. Шансовете са 50-50. Не смятам, че има фаворит в един финал. Всеки един от двата отбора може да вдигне трофея. Футболистите са тези, които печелят и губят мачовете. Те могат, както да спечелят, така и да паднат.“

„В момента не знаем нищо относно бъдещето на Гризман. Нито аз знам нито треньорът. Единствено Гризман може да бъде наясно със своето бъдеще, тъй като е взел решение“, коментира Сересо.

„Мисля, че понякога нещата се преувеличават. Смятам, че отношенията ни с Барселона са изключително добри и ползотворни. Ние работим по няколко проекта, които не са свързани с футбола. Също така се стремим максимално да помагаме заедно на децата в затруднено положение“, добави президентът на Атлетико Мадрид.

„Всеки клуб действа по свое желание. Ние сме дали нашия отговор. Гризман е футболист на Атлетико Мадрид. Няма да водим преговори с нито един отбор относно Гризман“, каза още Енрике Сересо.