Президентът на Атлетико Мадрид Енрике Сересо заяви, че „дюшекчиите“ нямат никакъв шанс в Барселона за битката за титлата. Шефът на клуба от испанската столица обяви, че каталунците са сигурни шампиони.

„Нито ние, нито Реал Мадрид имаме шансове за титлата. До края на сезона остава да разпределим заедно с Валенсия местата между второ и четвърто. Имаме предимство. Равенството е резултат, който отговаря на показаното на терена. Мисля, че и двата отбора имаха възмжност да спечелят“, коментира Сересо.

„Продължаваме да вярвам, че Гризман иска да остане в Атлетико и се чувства щастлив тук. В Европа има трима най-добри футболисти и това са Меси, Кристиано и Гризман. И ние сме щастливи да имаме Гризман в нашия отбор“, добави президентът на клуба.

„Всеки отбор има своите обстоятелства. Да бъдеш шампион ти дава право на много неща. Всеки отбор може да прави това, което иска. Ние сме отбор, който смята, че шампионския шпалир е оказване на чест. Ако един отбор е станал шампион, той заслужава да му бъде оказана подобна чест“, каза още Енрике Сересо.

Реал и Атлетико играха за Барселона