Легендата на италианския футбол Филипо Индзаги плътно застана зад брат си Симоне и го подкрепи, в избора му да поеме Интер. За „супер Пипо“ също предстои ново предизвикателство, като бившият наставник на Беневенто вече е начело на Бреша и ще се опита да върне „лястовичките“ в Серия А.

Индзаги заяви, че Симоне има пълната подкрепа на цялото семейство и всички вярват, че той ще успее при настоящите носители на „скудетото“.

„Разбира се, че всички застанахме зад брат ми и го подкрепихме в решението му. Семейството ни винаги е било заедно във всичко и това няма да се промени. Симоне постигна много с Лацио и беше крайно време да опита нещо ново. Сигурен съм, че той ще успее в Интер и вярвам в него. И двамата поемаме по нови пътища и се надявам, че ще имаме  тепърва още много страхотни постижения. Баща ни също ни каза добри думи и ни пожела всичко най-добро. Както вече казах, ние сме едно голямо семейство и ще продължаваме да се подкрепяме, колкото и трудно да е понякога. Чакам с нетърпение да видя как ще се развият нещата в Интер и Бреша, и защо не някой ден отново да се срещнем с брат ми, така както бе, когато той ръководи Лацио, а аз Беневенто. Желая успех на брат си, и нека знае, че съм с него“, сподели Пипо Индзаги