Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес бе категоричен, че до този момент в клуба не е постъпила нито една оферта за Кристиано Роналдо. Португалецът заплаши, че ще напусне „Сантяго Бернабеу“, обиден от течащото срещу него разследване за укриване на данъци.

Перес сподели още, че Роналдо ще бъде футболист на Реал до момента, в който някой клуб не благоволи да плати освобождаващата клауза в договора му, която възлиза на около 1 млн. евро.

„Никой не ни е изпращал оферта. Нито Роналдо, нито който й да е било друг“, коментира Перес пред радио Onda Cero.

Ерата Перес в Реал продължава, босът успокои за Роналдо

“Роналдо е много по-голям и много по-важен от всеки един тук. Не съм говорил с него от финала в Шампионската лига, но чух за слуховете в медиите. В неговия договор обаче е записана клауза на стойност 800 млн. паунда. Докато някой клуб не я плати, той няма да напусне. Роналдо е добър човек, но е принуден да изглежда като престъпник. Ще говоря с него след края на турнира за Купата на конфедерациите“, сподели още босът на „белия балет“.

В медиите най-сериозни са спекулациите за завръщането на нападателя на „Олд Трафорд“, откъдето бе трансфериран в Реал Мадрид.

Роналдо разкрил бъдещето си пред Рамос

Заговори се, че Манчестър Юнайтед е готов да включи в сделката за португалеца вратаря Давид де Хеа, който е дългосрочна цел за испанския колос.

Всеки желаещ да има Роналдо в състава си ще трябва да се раздели с близо 400 млн. евро, а клубовете, които могат да си позволят подобна сума не са много. Най-тиражираните имена, освен това на Юнайтед са, Пари Сен Жермен и Челси.

Перес към Роналдо: Няма да допусна да ме изнудваш

Вчера се заговори, че Байерн Мюнхен също провявява интерес към Роналдо, но веднага ръководството на „баварците“ определи информациите като „глупости“.