Сагата около полузащитника на Пари Сен Жермен Марко Верати се заплита все повече и повече. Ръководството на Реал Мадрид ще опита да отмъкне под носа трансферна цел номер 1 на Барселона за това лято, пише Diario Gol.

Марко Верати отказа 12 милиона от ПСЖ, настоява да напусне

Според изданието президентът на “белите” Флорентино Перес е готов на размяна плюс определена сума пари, за да си осигури услугите на футболиста на френския гранд.

Парижани от друга страна проявяват сериозен интерес към играча на Реал Гарет Бейл, но от ръководството не са в състояние да се охарчат с 80 милиона евро, за да го привлекат на “Парк де Пренс”.

Верати се ядоса и отправи още по-ясно послание относно бъдещето си

“Белите” очевидно искат да изкушат парижани, предлагайки им именно възможността да си осигурят подписа на уелсеца, плюс бонус 60 милиона евро.

Верати пък настоява за трансфер в каталунския гранд и дори прекъсна ваканцията си в Ибиса, за да пътува до френската столица, където се срещна с президента Насер Ал-Келайфи и спортния директор Антеро Енрике.

Шефовете на ПСЖ са били категорични, че футболистът има договор с клуба до 2021 година и няма да му позволят да напусне.