Президентът на Реал Мадрид приветства новото попълнение Еден Азар. Босът заяви, е белгиецът е изключително талантлив и е способен да превърне футбола в нещо страстно и изненадващо.

Азар подписа договор с „белия балет“ до 2024 година. Той премина в редиците на 13-кратните европейски клубни шампиони срещу 100 милиона евро плюс 50 милиона евро бонуси. 

„Денят е много специален за всички фенове и всички, които чувстват специална емоция. Защото идва един невероятен футболист, различен, способен да превърне футбола в нещо страстно и изненадващо. Нашата 117-годишна история се гради на футболисти с уникален талант и изключителни качества, като този, който презентираме днес на стадиона. Легендата трябва да продължи с най-добрите. Ние сме Мадрид искаме нови триумфи и титли. Тук винаги вярваме, че може да постигнем недостижимото. Затова разполагаме с магичен състав, ръководен от големия треньор Зидан“, започна Перес.

„Скъпи приятели, още преди време исках да произнеса тези думи. Искам да приветствам с добре дошъл новият футболист на Реал Мадрид – Еден Азар“, продължи Перес, който се обърна и към белгиеца: „Днес се сбъдва една от големите ти мечти. „Бернабеу“ от днес е твоят дом. При нас ще усетиш страстта на тези, които искат да се насладят на таланта ти. Ще разбереш още в началото, че най-хубавото на този клуб са феновете. Това бе голямото ти желание и днес стана реалност. Челси е приятелски клуб, на които искаме да благодарим, че позволи да сбъднем тази мечта“.

„Скъпи Еден, тук има едни привърженици, които ще бъдат с теб във всеки мач, които ще вложат куп мечти в теб, защото знаят, че футболът, който играеш ти е специален и различен. Добре дошъл в Реал Мадрид и твоя дом“, завърши Перес.