Футболистът на Гуанджоу Евъргранд Паулиньо призна за съществуващия интерес от страна на Барселона. Бразилският национал обаче звучи песимистично настроен, тъй като към момента евентуален трансфер на “Камп Ноу” излгежда доста далечен.

Барселона отново удари на камък за Паулиньо

Тимът от Китайската супер лига иска 40 милиона евро за 28-годишния халф, а каталунците са склонни да платят едва половината.

“Аз не съм лицемер и съм прозрачен в намеренията си. Мисля за Барса. Освобождаващата клауза в договора ми е 40 милиона евро. Според мен Барса ще предложи 20 милиона и Гуанджоу ще откажат подобно предложение”, каза Паулиньо.

“Агентът ми ми каза, че са водени нои разгови. Голяма част от играчите дори не говорят преди нещо реално да се случи, но аз искам да потвърдя, че интересът е реален”, допълни футболистът.

Барселона не дава повече от 25 милиона за бразилец

“Това, което знам е, че съществува официална оферта и президентът на Барса е говорил с шефовете. Така или иначе нищо не било договорено. Все пак има възможност двата клуба да се споразумеят. Офертата на Барселона се оказа по-сериозна, отколко мислехме. Съществува възможността да играя там, в отбор, пълен със звезди. Ако двата клуба се разберат и аз реша, ще се случи”, каза още той.