Футболистът на Барселона Паулиньо се чувства щастлив, когато вкарва голове с екипа на каталунците, но за него е по-важно, че отборът печели мачовете си.

„Аз винаги се стремя да давам максимума от себе си. За мен не е важно да вкарвам, а отборът да побеждава. Хубаво е, когато успявам да се разпиша и да помогна на отбора да спечели. За мен е по-важно да помагам на моите съотборници и да помагам на Барселона да постига целите си, които са да печели трофеи. За да печелим титли, трябва да печелим мачовете си“, сподели бразилецът.

„Срещу Реал Мадрид трябва да направим много силен мач. За да спечелим титлата, трябва да печелим в тези големи двубои, какъвто несъмнено е Ел Класико. Намираме се в добра форма и сме готови за супер сблъсък на много високо ниво“, добави футболистът на Барселона.

„Адаптирах се много бързо към начина на игра на Барселона. Приех изискванията, които има към мен. Бях посрещнат много добре и това улесни моята адаптация.“

„Намираме се в много добър етап за нас от сезона. Постигнахме фантастични победи. Наясно сме, че ни предстои едно много различно изпитание. Реал Мадрид е отбор, който притежава много качество. Трябва да сме на високо ниво през всички 90 минути. Най-важното е да играем по нашия начин. Едно Ел Класико може да бъде решено от всеки един футболист на терена, от всяка една ситуация и трябва да изиграем перфектен мач“, каза още Паулиньо.