Пастрокът на Хамес Родригес – Хуан Карлос Рестрепо каза, че предпочита да гледа своя син като титуляр, отколкото на резервната скамейка в Реал Мадрид.

Рестрепо загатна, че кариерата на Хамес ще продължи в Англия, като Манчестър Юнайтед изглежда фаворит за неговия подпис.

Пастрокът на колумбийския футболист бе категоричен, че той ще напусне Реал Мадрид след края на сезона.

„Хамес има все още договор с Реал Мадрид, но мисля, че вече дните му са преброени. В клуба са наясно, че най-доброто и за двете страни е той да бъде продаден през лятото. Имаме оферти от отбори от няколко страни и смятам, че най-добрата ще бъде приета. Мисля, че към момента тя идва от Англия“, коментира пастрокът на играча пред радио „Cadena SER“.

„Аз искам да виждам моя син щастлив. Той не се чувства така през последните месеци под ръководството на Зинедин Зидан. Хамес обича да е на терена, с топка в крака. Най-добре е в момента да изслуша всяка една оферта, която има за него“, добави Рестрепо.

Интер с оферта от 42 милиона за играч на Реал

„Все още няма нищо официално и не мога да коментирам евентуални решения на Хамес. Аз със сигурност мога да кажа, че предпочитам да го гледам как играе като титуляр, отколкото на резервната скамейка в Реал Мадрид. Той е от Реал Мадрид от своето раждане. Нещата няма да се променят. За всеки един професионалист обаче е важно да може да си върши работата. За Хамес е най-важно да бъде на терена, защото той живее с играта“, каза още Хуан Карлос Рестрепо.

Манчестър Юнайтед обявява трансфера на Хамес в неделя