Реал Мадрид опита и невъзможното през лятото, за да вземе звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба и не успя да го стори. А сега, ако "белите" опитат и втора офанзива за него, изглежда, че пак ще ударят на камък. Поне това си личи от думите на мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. 

Норвежецът обяви, че най-скъпият футболист в историята на клуба не е за продан и ако испанците повторят набезите си към него и през зимата, ще получат същия отговор. Така че по всичко личи, че Погба минимум ще доиграе сезона на "Олд Трафорд". 

"Не познавам и не слушам президента на Реал Мадрид. Но Погба работи усилено и е доволен от живота в Манчестър Юнайтед. Видяхме го, докато беше контузен. Той работеше като луд, само за да се завърне по-рано в игра и да помогне."

"Не съм притеснен за професионализма и отдадеността му, както няма да бъда притеснен и за в бъдеще. Ако Реал повторят делата си от лятото и през зимата, ще получат същия отговор. Не ми пука от спекулации, Погба остава тук. Той е щастлив, когато играе за нашия отбор", заяви Солскяер.