Новото попълнение на Барселона Феран Торес поздрави привържениците на каталунците. Днес трансферът му от Манчестър Сити беше завършен, като той подписа до лятото на 2027 г. срещу 55+10 млн. евро.

"Здравейте, кулета. Много съм щастлив да съобщя, че днес се присъединявам съм голям клуб. За мен е гордост да защитавам тези цветове. Ще се видим съвсем скоро", обърна се испанският национал към феновете на Барса.

БГНЕС
8 снимки

От Сити изпратиха 21-годишния нападател с добри думи, след като той помогна за спечелването на една титла и една купа на Лигата. “Феран трябва да се гордее с постигнатото при нас - коментира спортният директор Чики Бегиристайн. - Миналият сезон беше първият му в нова страна, но той успя да се адаптира добре. Торес винаги даваше 100% от себе си, трудеше се здраво в името на тима и вкара голове, които ни помогнаха да заслужим трофеи. За съжаление, контузия му попречи да запише повече срещи през настоящата кампания. За всички нас беше удоволствие да работим с него. Пожелаваме му всичко най-добро в Барселона.”

Очаква се представянето му да се състои на 3 януари.