Барселона претърпя изключително тежко поражение с 0:4 от Пари Сен Жермен на „Парк де Пренс“ в първия осминафинален мач от Шампионската лига. Капитанът на каталунците Андрес Иниеста изигра един от най-слабите си мачове в своята кариера.

Иниеста бе един от футболистите на Барселона, който загуби най-много топки в мача.

Освен това той има основна вина при четвъртия гол на Кавани, защото не успя да спре подаването към уругвайския нападател.

Иниеста демонстрира, че е много далече от най-добрите си времена, а освен това игра без дух и не успя да окаже никакъв контрол в своята зона.

Иниеста призна тоталното превъзходство на Пари Сен Жермен.

Кошмарната нощ на Лео Меси

"Трудно е да се намери логично обяснение. Това е турнир, в който нямаш право и на малки грешки и всяка една от тях се наказва. Имахме ужасен ден. Нямаше нищо положително в представянето ни, всичко беше негативно, особено резултата", сподели Иниеста.

ПСЖ постави Барса на колене

"ПСЖ беше по-добър от нас във всяко едно отношение - в играта, в ефективността... В момента всички сме много разочаровани - от играчите, до феновете."

Великите обрати - Барса трябва да пише нова история

"ПСЖ беше по-добър от нас, демонстрирайки своите силни страни, за разлика от нас. Тези неща се случват. Сега трябва да се изправим на крака и да мислим за реванша. Сигурен съм, че нашите фенове ще бъдат на стадиона. Не трябва да забравяме в каква надпревара участваме", каза още Андрес Иниеста.