Бразилската перла на Барселона още веднъж опроверга слуховете за трансфер в Пари Сен Жермен, макар и индиректно. Футболистът на каталунския гранд заяви, че се надява да бъде в най-добрата си форма през предстоящия сезон, за да може да помогне на тима си да завоюва възможно най-много титли.

Неймар след слуховете за ПСЖ: Щастлив съм в Барса

“Надявам се да направя една добра подготовка. Тренировките са всичко в живота на един спортист и предстоящият сезон е много важен за мен. Надявам се, че ще бъда добре подготвен физически, за да мога да реализирам аситенции и голове и всичко, което се изисква от футболист, носещ цветовете на Барселона”, каза Неймар пред Goal.com.

Неймар ще струва 528 милиона на ПСЖ

В последната седмица се появиха слухове, че бразилецът не желае да бъде в сянката на съотборника си Лионел Меси и поради тази причина си търси нов клуб. Пред Goal.com Неймар обаче опроверга изписалото се в медиите.

Шефът на Барса се намеси: Неймар остава!

“Лео е много щедър, той не се стреми да бъде най-дорбият и да иска задължително да бележи. Той дава възможност и на съотборниците си да блестят също. Сътрудничеството ми с него на терена ме прави по-голям професионалист. Късметлия съм да бъда приятел с идола ми”, допълни бразилският нападател.