Ако има един футболист в настоящия състав на Реал Мадрид, който е в ролята на недосегаем, на несменяем титуляр, който не се ротира, това е Карим Бензема. Френският нападател е единственият от 21 футболисти в състава на Лопетеги, който винаги е започвал като титуляр. Той е започвал десет пъти като титуляр в десетте мача на Реал Мадрид от началото на сезона.

В Москва, капитанът на Реал Мадрид, при отсъствието на Серхио Рамос, Марсело, и без Гарет Бейл, не успя да вкара в своя шести мач от началото на сезона.

„Карим е футболист, който взе участие във всички мачове до този момент от началото на сезона и той има пълното ми доверие“, коментира Лопетеги след поражението на Реал Мадрид с 0:1 от ЦСКА Москва на „Лужники“.

Бензема е много остро критикуван за изявите си на „Лужники“. Той не успя да отправи нито един точен удар в очертанията на вратата на ЦСКА Москва.

В същото време Жулен Лопетеги е обвиняван за това, че продължава да гласува доверие на Бензема, а не дава шанс на изява на Мариано Диас и Винисиус Жуниор.