Бившият футболист на Арсенал и Манчестър Сити Самир Насри разкри доста интересна случка с треньорът Хорхе Сампаолиь който го е убедил да се присъедини към Севиля. Това стана през сезон 2016/2017 с преотстъпване от „гражданите". Тогава той записа 30 мача с по три гола и асистенции за „андалусийците“.

„Сампаоли ме искаше толкова много и ми каза: „Ела при нас, можеш да пиеш, да ходиш по клубове и да правиш каквото си искаш, а аз ще те прикривам пред клуба. Просто те моля да си добър на терена през уикенда". Той беше толкова луд, че дори искаше да гледа кучето ми, за да мога да излизам през уикендите. Побиваха ме тръпки, когато слушах речите на Сампаоли в съблекалнята, а аз дори не знам испански!", сподели Насри във видео разговор в „Instagram“.

Бившият френски национал, който през настоящата кампания игра за кратко в Андерлехт, говори и за наказанието през 2018 година заради положителната си допинг проба.

„Случилото се в Лос Анджелис провали сезона ми. Това беше законна инжекция с витамини, имах предписание. Клиниката ме инжектира с много по-голяма доза, отколкото предполагах", каза той.