Още една лоша новина застигна треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан след паузата за националните отбори. След контузията на Серхио Рамос, която ще го извади извън игра за около десет дни, сега и Лука Йович ще бъде извън терените. Причината е, че сръбският нападател е дал положителна проба за COVID-19.

Сръбската федерация обяви в сряда, че четирима са заразените в селекцията, сред които личаха имената на Сергей Милинкович-Савич, Джордже Николич и Дарко Лазович, както и един от физиотерапевтите на тима. По това време Лука Йович е дал отрицателна проба, но след завръщането му в Мадрид и последвалите тестове, се е оказало, че той е преболедувал коронавируса, но все още е положителен, което може да удължи карантината му.

В Реал Мадрид получиха добри новини преди това, след като се разбра, че Каземиро, Едер Милитао и Еден Азар са се възстановили от COVID-19.

Лошата вест за Зинедин Зидан идва и от това, че Карим Бензема е под въпрос за двубоя с Виляреал през уикенда и френският специалист може да остане без опции за върха на атаката.