Отборите на Барселона и Елче се изправят един срещу друг в двубой от 18-ия кръг на испанската Ла Лига. Срещата на стадион „Камп Ноу“ стартира в 19:30 часа и ще можете да я проследите в пряко предаване по MAX Sport 4.

„Каталунците“ вече отпаднаха от Шампионската лига, а през миналия уикенд не успяха да победят и Осасуна като гост (2:2), с което незадоволителните резултати на тима продължават. Петкратните европейски шампиони се намират на незавидната осма позиция с актив от 24 точки, на пет от топ 4 и днес ще се опитат да вземат глътка въздух с победа у дома срещу съперник, от когото нямат загуба.

Елче също няма много поводи за радост от началото на сезона. Съставът върви 15-и с 15 точки, със само две повече от опасната зона.

БГНЕС
8 снимки

Треньорът на Барса Шави Ернандес има доста кадрови проблеми и няма да може да разчита на лекуващите контузии Сержи Роберто, Сержиньо Дест, Мартин Брайтуайт, Педри, Ансу Фати и Мемфис Депай. Наказан пък е Жерард Пике, докато Жорди Алба е под въпрос.  

За гостите Педро Бигас и Йохан Мохика са аут за двубоя.

КЛАСИРАНЕ В ЛА ЛИГА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!


19:30 | БАРСЕЛОНА – ЕЛЧЕ 0:0

Ла Лига, 18-и кръг

Стадион: „Камп Ноу”, Барселона

Рефер: Алберола Рохас

Барселона: Тер Стеген, Араухо, Лангле, Ерик Гарсия, ЖОрди Алба, Бускетс, Френки де Йонг, Гави, Ез Абде, Дембеле, Феран Ютгла

Старши треньор: Шави Ернандес

Елче: Едгар Бадия, Мохика, Гонзалес, Роко, Паласиос, Чавес, Маскарел, Марконе, Хосан, Лукас Бой, Лукас Перес

Старши треньор: Франсиско Родригес