Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич изрази радостта си от своя нов договор с клуба, който ще го задържи на “Сантиаго Бернабеу” за поне още един сезон.

“Много съм щастлив да съобщя, че ще продължа да играя в най-добрия клуб в света. Това бяха 10 сезона, в които сбъдвах мечтата, но продължавам със същите вълнение и желание от първия ден. Продължаваме. ХАЛА МАДРИД”, написа Модрич в Туитър.

От клуба също споделиха публикация в социалната мрежа, в която 36-годишният халф прави видеобръщение към феновете на Реал. “Здравейте, мадридисти, много съм радостен да продължа да бъда в Реал Мадрид и да нося тази фланелка. Имам същите вълнение и желание да продължа да давам всичко от себе си и да печеля неща. Много ви благодаря за вашата обич и Хала Мадрид”, казва той в него.

Двама от съотборниците на Модрич в тима - Винисиус Жуниор и Тони Кроос, също приветстваха новия му договор. Те споделиха в Туитър официалното съобщение на клуба за това, като младият бразилец коментира “ЛЕГЕНДА”, а опитният германец изрази радостта си чрез емоджита.