Мистерията около физическото състояние на футболиста на Реал Мадрид Гарет Бейл продължава, съобщава вестник „AS“. Той бе освободен от лагера на националния отбор на Уелс заради „проблем в слабините“ и се завърна в испанската столица в началото на седмицата.

29-годишният футболист тренира индивидуално и е под въпрос за предстоящото домакинство на Леванте от деветия кръг на Ла Лига.

От лекарския екип все още не са излезли с официална информация за състоянието на Бейл, но от националния отбор на Уелс той бе освободен заради „проблем в слабините“.

В Реал Мадрид са сериозно обезпокоени относно състоянието на Бейл, който в последните два мача на отбора получи травми. Той бе принудително заменен на полувремето на дербито срещу Атлетико Мадрид, след което не взе участие в мача от груповата фаза на Шампионската лига срещу ЦСКА в Москва. След това отново бе принудително заменен при гостуването на Алавес във Витория.

Гарет Бейл имаше проблем с множество травми след трансфера си от Тотнъм в европейския клубен шампион през лятото на 2013 година.

Самият Бейл написа в Twitter, че работи здраво и няма търпение да се завърне в игра. 

Върнаха Бейл в Мадрид принудително