Аржентинският гений Лионел Меси оплю и разкритикува изключително остро настоящото управление на президента на Барселона Хосе Мария Бартомеу. 

Преди броени минути нисичкият гений на футбола обяви, че остава в състава на Барселона и през идния сезон, въпреки че е имал желание да напусне. Той обаче не спести критиките по адрес на клуба, заявявайки, че липсва всякаква визия в управлението на отбора.

"Управлението, под ръководството на Бартомеу обаче, е абсолютна катастрофа. Няма никакъв проект и единственото, което се прави е да се запълват дупки, когато те се появят", заяви геният от Аржентина. 

"Не съм крил желанието си да напусна в нито един момент. Повтарям го на президента през цялата изминала година. Изпратеният факс съдържаше в официален вид желанието ми да напусна и да реализирам бъдещите си амбиции другаде". 

"Бартомеу винаги ми обещаваше, че ще мога да реша бъдещето си сам накрая на всеки сезон. Той обаче не спази обещанието си. Сега ми се казва, че съм трябвал да споделя намеренията си още на 10-ти юни, докато сезонът продължаваше и бяхме по време на пандемия", завърши унищожителната си критика плеймейкърът.