Капитанът на Барселона Лионел Меси говори след загубата на неговия тим от Атлетико Мадрид с 2:3 в полуфинала за Суперкупата на Испания. Аржентинецът изравни за 1:1, след което Гризман поведе за „каталунците“. Въпреки това гол от дузпа на Мората и късен гол на Анхел Корея донесоха успеха на „дюшекчиите“.

„Не заслужавахме да загубим. Срамно е, играхме страхотно, чувствахме се добре, по-добре отколкото в последно време. Контролирахме срещата, атакувахме през цялото време. За 10 минути те обърнаха мача. Днес направихме крачка напред, въпреки загубата“, заяви разочарованият Меси.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

„Ние ще работим, за да ставаме по-добри. Не играем по най-добрия начин в последно време и трябва да си върнем доброто представяне. Все пак ние сме лидери в Ла Лига. Тежко е да загубим, но ние играхме добре и нямахме късмет да стигнем до победата. Бяхме по-добрите почти през целия двубой, но в края, тимът, който отбеляза спечели. Честно или нечестно, ние загубихме. Направихме детински грешки и на практика им подарихме головете“, добави още аржентинецът.

На финала за Суперкупата ще се срещнат тимовете на Реал и Атлетико Мадрид. Мачът е в неделя от 20:00 часа българско време.