Луис Енрике се върна към спомените си за починалата си дъщеря в документалния филм за себе си. Movistar Plus+ представи премиерата на третата и последна глава от минисериала „Нямате никаква представа“, в която Луис Енрике, треньор на ПСЖ, отваря вратите на живота си, за да покаже ежедневието си.
 
През 2019-та 9-годишната Ксана напусна този свят, покосена от остеосарком - рак на костите. Два месеца преди инцидента Енрике подаде оставка като треньор на испанския национален отбор, като преди това пропусна три мача по семейни причини.
 
„Въпреки всичко се смятам за късметлия. Дъщеря ми Ксана живя с нас 9 прекрасни години. И имаме хиляди спомени за нея. Видеоклипове, много неща... Невероятно е. Само физически тя не е с нас. Всеки ден говорим за нея, смеем се и си спомняме. Мисля, че Ксана все още ни гледа.
 
Родителите ми нямаха нито една снимка на Ксана, докато един ден не дойдох в къщата им. „Мамо, защо няма снимки на Ксана?“ „Не мога, не мога“, отговори ми тя. А аз й отвърнах: „Мамо, трябва да закачиш снимка на Ксана. Ксана е жива”, връща се назад във времето Луис Енрике.