Бившият селекционер на Испания – Луис Енрике, призна, че би се радвал да води отбор от Висшата лига на Англия. Името на специалиста се спряга за овакантения от Антонио Конте пост в Тотнъм, както и Челси.

„Откакто световното първенство приключи, не съм чел испанска преса, не съм гледал социалните мрежи. Единствено съм чел английските медии”, коментира Енрике.

„Не можеш да се преструваш или да харесваш всички, или пък да контролираш какво говорят за теб. Най-важното нещо е да си спокоен и да се наслаждаваш на нещата, които харесваш.Бих искал да отида да работя в Англия. Но ако трябва да бъда честен, не виждам себе си във Висшата лига през юни, защото искам да отида в отбор, в който мога да свърша много важни неща, а това е много трудно”, призна Енрике.

„Не бих отишъл в който и да е клуб от Висшата лига. Имах оферти от национални отбори, но не и от клубове. Трябва да бъде много важен отбор, за да приема. Би било много трудно да се изправя срещу Испания. Не знам дали бих бил готов”, каза още специалистът.