Наставникът на Испания Луис Енрике говори на пресконференцията преди дебютния си мач начело на Ла Фурия - срещу Англия от турнира Лига на нациите.

"Харесва ми, че дебютирам срещу Англия на "Уембли". Това е перфектно. Радвам се, че съм тук. Нека се насладим на последната си тренировка на този митичен стадион, а после да се забавляваме в срещата", каза Енерике.

"Беше една специална седмица. Вече няма търпение за този мач. Нямам съмнения за титулярите, които ще пусна. Не съм виждал толкова динамика и действие в тренировките никога в кариерата си, колкото имаше през тази седмица. Оптимист съм, искам да се надиграваме. Ще играем в атака, ще държим топката, ще опитваме да създваме положения за гол, ще пресираме високо, ще бъдем агресивни", добави той.

"Целта е да се развиваме и да еволюираме, а не да бъдем предвидими. Не мога да кажа кой ще започне от първата минута. Винаги го казвам първо на играчите. Серхио Рамос е един голям лидер, той е много време с този отбор и се надявам да бъде още дълго с нас. Той е влиятелна личност както в съблекалнята, така и на терена", каза още бившият наставник на Селта и Барселона.

Испания е в една група с Англия и Хърватия в Група 4 на Лига "А" в новосформирания турнир на УЕФА.