Любо Пенев: Щастлив съм да се върна у дома си

Новият старши треньор на втория отбор на Валенсия Любослав Пенев заяви, че е щастлив отново да се завърне у дома си. Като футболист там нападателят изкара едни от най-силните си години и се превърна в любимец на феновете.

"Много съм амбициран, такъв бях като футболист, такъв съм и като треньор. Моите цели винаги са били много високи. Винаги искам да побеждавам. Стремя се постоянно да работя с много голяма интензивност. Така ще бъде от първата тренировка", коментира Пенев пред официалния сайт на Валенсия.

Любо Пенев се завърна във Валенсия като треньор

"Радвам се, че ще имам възможност да работя с младите футболисти. Моята идея е да им помогна максимално, с каквото мога и да се опитаме да внедрим, колкото се може повече млади играчи в първия състав. Обичам офанзивния футбол. Този, на който футболистите се наслаждават на терена."

"Харесвам играчите, които рискуват, стремят се да достигнат лимита си. Футболът е една комбинация между атаката и защитата. Аз обаче в действителност се интересувам повече от офанзивния стил на игра", добави легендарният бивш нападател.

"Искам да помогна на младите играчи и да създадем от тях футболисти, които да бъдат готови за първия отбор на Валенсия.”

"Аз имам манталитет на победител и ще се опитам да го пренеса в моя нов отбор и сред играчите ми. Постепенно ще се опитам да наложа моя начин на мислене и философията ми за играта в отбора", каза още Любослав Пенев.

Свързани материали

  • Любо Пенев се завърна във Валенсия като треньор Любо Пенев се завърна във Валенсия като треньор
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Валенсия Испания Любослав Пенев

Испания