Звездата на Барселона Лионел Меси постави целта пред отбора за следващия сезон. Аржентинецът е категоричен, че каталунците не могат да си позволят още един сезон без да спечелят трофея от Шампионска лига.

„Три поредни години отпадаме на четвъртфиналната фаза на Шампионската лига и това не може да продължи повече. Ние отпадаме заради дребни детайли от отбори, които не са по-добри от нас“, коментира Меси.

„Не може да продължим по този начин. Няма да позволим повече да се случи такова нещо. Ние искаме най-много да счупим тази бариера“, добави той.

„Нямам обяснение на случилото се в реванша срещу Рома. Ние бяхме уверение, но се сгромолясахме. Нормално е да има голямо разочарование заради впечатляващата година, която направихме. Загубихме само три мача, като две от пораженията не бяха фатални. Всичко това доказва, че нямаме право на никакво отпускане, за нито един момент в Шампионска лига. Една загуба и всичко свърши“, продължи звездата на Барселона.

„Не може да си позволим още една година без трофея от Шампионска лига, защото това е от особено важно значение за клуба“, каза още Лионел Меси.