Барселона изживява един от най-лошите си периоди в своята история. И ако до края на сезона в Ла Лига, все още остават достатъчно мачове, ситуацията в Шампионската лига за „каталунците“ изглежда доста притеснителна.

 Тревогите от случващото се в испанския гранд изрази и легендата на Барса Самуел Ето'о Според бившия нападател, е напълно нормално всички фенове да бъдат сериозно притеснени, но все пак камерунецът призова ръководството на тима за спокойствие в тези тежки времена.

„Признавам си, че много страдам,  когато гледам мачове на Барселона. Тъжен съм, че отборът е в толкова тежка криза. Сериозно ме притеснява представянето ни в Шампионска лига, защото смятам, че ще имаме  сериозни проблеми с излизането от групата. Човек трудно може да приеме факта, че гранд като Барселона е възможно да отпадне от най-силния европейски турнир още след групите. Въпреки всичко, бих искал да призова ръководителите, да останат спокойни и да не вземат прибързани решения. Сезонът е много дълъг и опитът ме е научил, че всичко може да се преобърне много бързо“, каза Ето'о.