Звездата на Барселона и испанския национален отбор - Ламин Ямал, посети баща си в болницата, след като вчера той бе наръган с нож при нападение в покрайнините на Барселона. Мунир Насрауи вече е в стабилно състояние и успокои всички с публикация в „Инстаграм“.

„Благодаря на всички за подкрепата. Вече се чувствам по-добре. Прегръдки за всички“, написа той.

Четирима души са арестувани след криминалния инцидент, който се е случил в 21 часа местно време в сряда. Според „La Vanguardia“, Мунир се е срещнал с агресорите, за да сключат мир след първоначален спор, който се е случил около три часа следобед, но те са му устроили капан и са го нападнали изненадващо без да може да се защити себе си.

Четиримата задържани са извикали Мунир Насрауи на паркинга, за да разрешат мирно конфронтацията, която са имали часове преди това, но без да кажат дума, са го наобиколили и го намушкари три пъти. Един път отстрани близо до белия дроб и два други в корема. Гореспоменатата информация също подчертава, че бащата на Ламин Ямал е имал късмет, че приятел от квартала се е появил по време на атаката, за да предотврати по-нататъшни щети и, че линейката също е отишла бързо на мястото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOUNIR (@hustle_hard_304)