Стражът на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира, че концентрацията в Кралския клуб е на топ ниво и добави, че не може да си обясни на какво се дължи случилото се срещу   Севиля. „Белите“ отстъпиха на естадио „Рамон Санчес Писхуан“ с 0:3, а в предстоящия кръг им предстои сблъсък с Атлетико Мадрид. Градското дерби е на 29 септември от 21.45 часа.

източник: Gulliver/Getty Images

„Беше труден мач. През първата част имаше повече интензивност в играта на Севиля, а ние не можахме да отговорим подобаващо. Головете дойдоха малко или много след наши грешки, а през вторите 45 минути нямахме достатъчно късмет“, започна Куртоа.

Запитан за присъствието си на церемонията за връчване на наградите The Best, белгиецът обясни: „В 4 часа сутринта вече спях. Отпочинах и бях готов за тренировка на другия ден. Подготвихме се добре за битката със Севиля, тази церемония не може да ни бъде извинение. Сега трябва да насочим мислите си към дербито в събота“.

„Концентрацията ни е на топ ниво. Не знам какво стана. Ще трябва да видим отново, какво лошо сме направили през първото полувреме срещу Севиля“, добави вратарят.  

Още новини: 

Лопетеги с простичко обяснение след боя от Севиля 

Севиля разказа играта на Реал Мадрид